Francois Martenot

Tämän ranskalaisen viininviljelijän ja tuottajan juuret Bourgognessa ulottuvat peräti 1900-luvun alkuun. Yritys omistaa nykyään Bourgognessa yli 300 hehtaaria viinitarhoja, ja hallitsee toisen mokoman sopimusviljelijöiden kautta. Erityismaininnan ansaitsevat vain muutamia vuosia tuotannossa olevat Crémant de Bourgogne -kuohuviinit, jotka ovat puhtaan kuplivia, aromikkaita ja raikkaan makuisia.

Tutustu tuotteisiin

Apricot

Yhtiömme Apricot on valmistuttanut ROSIE-roseeviiniä jo toistakymmentä vuotta. ROSIE on ollut roseeviinien markkinajohtaja Ruotsissa jo useamman vuoden ajan. Viinin valinta- ja sekoitusprosessimme on tasalaatuisen ja pohjoismaisten kuluttajien makuun sopivan tuotteen perusta. Tetra-pakkaus on todella kätevä ja ympäristöystävällinen sen keveyden ja kierrätettävyyden ansiosta. ROSIE pakataan saksalaisella osaamisella ja tarkkuudella niin, että viini saapuu kuluttajille tuoreena, raikkaana ja herkullisen hedelmäisenä. ”Frisk & Fruktig”, som man säger i Sverige.

Tutustu tuotteisiin

Union Cooperativa Iniestense

Iniestan osuuskunta hallinnoi yli 7000 hehtaaria viinitarhoja, joista jo kolmasosa on konvertoitu luomurypäleiden viljelyyn sopiviksi. UCI on muutoksen myötä kasvanut kymmenessä vuodessa yhdeksi maailman merkittävimmistä luomurypäleiden tuottajista. Viime vuosina yhteisö on investoinut tuotantoketjun modernisointiin ja valmistuskapasiteetin nostamiseen. Kehitys tuotteiden laadussa on ollut huima, UCI on kolmena peräkkäisenä vuotena saanut maininnan ”Best Organic Producer” saksalaisessa Berliner Trophy -tapahtumassa.

Tutustu tuotteisiin

Maison Lacheteau

Grands Chais de France’n omistama Maison Lacheteau on viinien valmistus- ja pullotuskeskus Loire’n laaksossa, jossa mm. La Sablette -viinitkin syntyvät. Loire’n alueen tuotannon kulmakivet ovat Château de Fesles, Sauvion & Fils ja ViniVal, joiden lisäksi GCF hankkii rypäleitä ja viinejä yli 400 muun kumppanituottajan tarhoilta.

Tutustu tuotteisiin

1112 Elfhundertzwölf – Blanc de Noir Spätburgunder.

Badenin Maaruhtinas, Markgraf von Baden, on omistanut maita eteläisessä Saksassa jo yli 900 vuotta, aluksi yhteisesti Suurherttuan kanssa. Perheen itsenäisen viinintuotannon historia alkoi 1700-luvun alussa, saadessaan haltuun Schloss Staufenbergin ja sen ympäröimät viinitarhat.

Tutustu tuotteisiin

Sprizzerò

Italian alppivuoristot kohoavat kirkkaansinistä taivasta vasten. Auringonsäteet heijastuvat kimaltelevan valkoisen lumen pinnasta. Täällä, Cortina d’Ampezzon liepeillä sekoitti nuori ja innokas baarimestari, Edoardo de Martin, ensimmäisiä ”after ski -drinkkejä” jo vuonna 1934. Raikkaat italialaiset valkoviinit saivat lisämakua Dolomiittien luonnollisista yrteistä ja mausteista sekä lopuksi vieno lisäys kuplia.

Tutustu tuotteisiin