Sprizzerò

Italian alppivuoristot kohoavat kirkkaansinistä taivasta vasten. Auringonsäteet heijastuvat kimaltelevan valkoisen lumen pinnasta. Täällä, Cortina d’Ampezzon liepeillä sekoitti nuori ja innokas baarimestari, Edoardo de Martin, ensimmäisiä ”after ski -drinkkejä” jo vuonna 1934. Raikkaat italialaiset valkoviinit saivat lisämakua Dolomiittien luonnollisista yrteistä ja mausteista sekä lopuksi vieno lisäys kuplia.

Nykyään de Martinin reseptit käytetään osassa Sprizzerò-juomissa, jotka pakataan huolellisesti ja ympäristöystävällisesti käteviin 25cl alu-tölkkeihin. Valikoiman juomien alkoholipitoisuus on 5,5%, ne ovat miedosti kuplivia ja aikuiseen makuun sopivan kuivia. Sprizzerò-juomat ovat saatavissa hyvin varustetuissa ruokakaupoissa, esim. Stockmann Herkusta, sekä valikoiduista baareista.

Sprizzerò Secco Bianco

Raikas kuin Prosecco, jonka makuun on tuotu lempeää kukkaisuutta ja aistikkaasti yrttisyyttä. Täydellinen ”after work -drinkki” ja myös loistava aperitiivi päivällisen kynnyksellä.

Sprizzerò Secco Rosato

Sävyltään vaaleanpunaisen juoman tuoksussa korostuu punaiset metsämarjat sekä apilaniityn kukkaisuus. Runsas ja tasapainoisen eloisa maku toimii hienosti sekä terassi- että seurustelujuomana.

Sprizzerò Sprizz Bitterorange

Sprizz Bitterorange on tehty alkuperäisen de Martinin reseptin mukaan. Raikkaan kupliva ja herkullisen värinen juoma syntyy italialaisesta valkoviinistä, paikallisten yrttien katkeroaineista sekä aromikkaiden appelsiinien kuorista. Täydellinen Sprizz…kädenkäänteessä.